lentile zeiss

Lentile Zeiss, o istorie de peste un secol

Grupul ZEISS dezvoltă și distribuie echipamente de fabricare a semiconductoarelor, tehnologii de măsurare, microscoape, tehnologie medicală, lentile de ochelari, lentile pentru aparate de filmat și fotografiat, binocluri și tehnologii pentru planetarii. Grupul a luat naștere într-un atelier pentru mecanică și optică de precizie. A fost înființat de Carl Zeiss, fondatorul companiei, în orașul Jena din Germania de est în 1846. Astăzi, ZEISS are sediul principal în orașul Oberkochen din sud-vestul Germaniei.

Dacă ai nevoie de ochelari alege din gama de ochelari cu lentile Zeiss.

Istoria grupului Zeiss

ZEISS operează într-o gamă largă de domenii, inclusiv optică industrială, optică medicală, tehnologie de măsurare, microscopie, oftalmologie și lentile pentru ochelari. Compania produce și echipamente pentru industria cinematografică și a producției de semiconductori.

Grupul ZEISS este alcătuit din mai multe divizii și subsidiare. Printre acestea se numără Carl Zeiss AG, ZEISS Meditec AG, ZEISS Microscopy, ZEISS Industrial Metrology, ZEISS Vision și altele. Aceste divizii lucrează împreună pentru a dezvolta și a furniza soluții tehnologice avansate în domeniile lor specifice.

Produsele ZEISS sunt utilizate în întreaga lume în diferite domenii, inclusiv industria medicală, cercetare și dezvoltare, producție industrială, fotografie și film. Compania este cunoscută pentru calitatea optică superioară a produselor sale. De asemenea, sunt recunoscuți pentru tehnologiile inovatoare pe care le integrează în echipamentele sale.

Zeiss în industria optică

Grupul ZEISS este un jucător important pe piața globală a instrumentelor optice și tehnologiei de măsurare. Are o reputație solidă în industrie. Compania își menține angajamentul față de inovație și excelență tehnică. Contribuie la progresul și dezvoltarea în diferite domenii științifice și industriale.

În calitate de pionier în tehnologia medicală, ZEISS ajută medicii din întreaga lume să diagnosticheze și să trateze bolile mai eficient. ZEISS oferă chirurgilor oftalmologici soluții complete cu sistemele sale și lentilele artificiale pentru tratamentul cataractei. În chirurgia refractivă, compania este lider în inovație în domeniul tratamentului cu laser minim invaziv. 

Pentru diagnosticarea oftalmologică, produsele ZEISS au stabilit standarde înalte care le permit oftalmologilor să pună diagnostice corecte în practica de zi cu zi. Medicii din întreaga lume folosesc microscoape chirurgicale de la ZEISS pentru procedurile lor de microchirurgie. Spectrul se extinde de la posibilitățile de vizualizare pentru neuro, ORL și chirurgia coloanei vertebrale la microscoape dentare și lupe medicale pentru stomatologie. În plus, ZEISS oferă un sistem de radioterapie intraoperatorie. Digitalizarea oferă oportunități interesante pentru medicină,

Lentilele optice din sticlă Zeiss sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și performanța lor superioară. Zeiss este un producător de renume în domeniul opticilor. Oferă o gamă largă de lentile de înaltă calitate pentru ochelari.

De ce să alegi lentile Zeiss

Lentilele optice Zeiss sunt fabricate din sticlă de înaltă puritate, care oferă o claritate excelentă a viziunii. Ele sunt proiectate pentru a corecta diferite afecțiuni oculare, cum ar fi miopia, hipermetropia, astigmatismul și presbiopia. Fiecare lentilă este atent polată și tratată pentru a reduce reflexiile nedorite și pentru a oferi o imagine clară și fidelă.

Zeiss oferă, de asemenea, diferite tipuri de acoperiri pentru lentilele lor optice, cum ar fi acoperirea antireflex și acoperirea hidrofobă, care respinge apa și murdăria. Aceste acoperiri ajută la îmbunătățirea calității vizuale și la protejarea lentilelor de zgârieturi și murdărie.

Indiferent de nevoile dumneavoastră vizuale, Zeiss oferă o varietate de lentile optice de înaltă calitate pentru a satisface cerințele individuale. De la lentile simple până la cele cu design special pentru ochelari de vedere sau ochelari de soare, Zeiss are soluții optice pentru toate preferințele și stilurile de viață.

În concluzie, lentilele optice din sticlă Zeiss sunt renumite pentru calitatea lor superioară și performanța excelentă în corectarea diferitelor afecțiuni oculare. Ele oferă o claritate excelentă a viziunii și sunt disponibile într-o varietate de opțiuni și acoperiri pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui utilizator.

Gama de lentile Zeiss

Toate formele de tehnologii optice Zeiss, de la cel mai simplu obiectiv la cel mai complex microscop, beneficiază de aproape două secole de experiență, expertiză și excelență în industrie. Lentilele Zeiss sunt proiectate pentru a fi de cea mai bună calitate. Zeiss a produs și o gamă incredibilă de lentile specializate pentru aplicații personalizate, cum ar fi:

  • Lentile Zeiss SmartLife: pentru a echilibra tensiunile oculare intense ale vieții moderne.
  • Lentile Zeiss BlueGuard: pentru a elimina lumina albastră dăunătoare.
  • Lentile digitale Zeiss: pentru a ajuta la reducerea supraexpunere la ecrane și dispozitive inteligente.
  • Lentile Zeiss Progressive: pentru a oferi suport suplimentar pentru zonele de aproape și de departe.
  • Lentile Zeiss DriveSafe: pentru a îmbunătăți vederea în timpul conducerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X