lentile mediq

Lentile Mediq, lentile adaptate nevoilor tale

Brandul de lentile Mediq este dezvoltat de către Optic Partner, care sunt pe piața de optică și oftalmologie din România de peste 20 de ani. Au început în 2001, ca o companie ce importă și distribuie rame de ochelari, accesorii de optică medicala și lentile oftalmice aeriene.

În anul 2015, Optic Partner începe dezvoltarea unor brand-uri proprii de rame de ochelari, cum ar fi – Aquarelle, ENZO, Moritz, Wagner, T.Jones și lanseaza pe piață lentilele aeriene MEDIQ.

Dezvoltarea companiei continuă, iar în anul 2017 este inaugurată linia de producție lentile free-form Schneider, Optic Partner devenind producator de lentile oftalmice de prescripție utilizând cea mai înalta tehnologie, sub marca MEDIQ.

Tipuri de lentile Mediq

Mediaq are o gamă mare de lentile, concepute pentru stilul de viață modern, gândite pentru a fi adaptate nevoilor pacienților cu nevoi oftalmologice.

Design progesiv

Catalogul Mediq conține lentile progresive de calitate pentru mai multe tipuri de purtători de lentile.

PROview2.0 PERFECTION (hard&soft)

Sunt recomandate celor mai exigenți purtători de lentile progresive. Oferă cel mai avansat grad de individualizare, cu performanțe unice, utilizând tehnologia dioptriei compensate. La recomandarea tipului de design se ține cont de istoricul clientului ca purtător de lentile progresive, de particularitățile parametrilor și experienței în purtarea progresivelor fiind necesar de menționat acest aspect la plasarea comenzii.

PROview2.0 PROFESSIONAL (hard)

Design performant, recomandat purtătorilor experimentați, care utilizează deja lentile progresive. Sunt ideale pentru persoanele active care vor beneficia de o experiență vizuală superioară atât la distanță cât și de detalii.

PROview2.0 ACCURACY (soft)

Sunt recomandate începătorilor, persoanelor care vor să facă trecerea la lentile progresive. Acest tip de design soft este conceput astfel încât zona intermediară să fie cât mai generoasă. Facilitează adaptarea noilor purtători

Design degresiv

Lentilele degresive de la Mediq sunt adaptate unui stil de viață modern și vin în mai multe variante.

PROview2.0 PERFECTION

Disponibile în două variante: Office și Computer. Sunt lentile ocupaționale ce oferă confort vizual maxim datorită gradului avansat de individualizare. Aceste lentile reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce doresc performanțe maxime.

PROview2.0 ACCURACY

Disponibile în două variante: Office și Computer. Sunt lentile ocupaționale recomandate purtătorilor a căror activitate necesită vederea de aproape și intermediară îmbunătățită. Asigură adaptare aproape imediată datorită câmpurilor vizuale largi.

Design bifocal digital

Lentilele ce design bifocal digital sunt concepute special cu cea mai avansată tehnologie. Sunt o combinație perfectă între calitate și confort. 

Dezvoltate pentru maximă eficiență la orice distanță, distribuția lor de putere oferă nu numai claritate perfectă la orice distanță, ci și câmpuri vizuale largi ceea ce face ca utilizatorul să își poată mișca ochii în mod natural.

Deoarece nu există o progresie a puterii, purtătorii vor experimenta pur și simplu un mic „salt” între cele două zone optice. Avantajul distinct al lipsei progresie în lentilă, este că nu există aberații laterale, Oferă pacientului o vedere confortabilă, fără distorsiuni.

Design monofocal

Lentilele cu design monofocal se găsesc în două variante: PROview2.0 PERFECTION și PROview2.0 PROFESSIONAL.

PROview2.0 PERFECTION

Prezintă performanțe optice superioare și vedere periferică bună, datorită compensării aberațiilor oblice și astigmatice cu ajutorul a peste 18.000 de puncte de control pe suprafața lentilei. Acest design folosește de asemenea tehnologia dioptriei compensate.

PROview2.0 PROFESSIONAL

Prezintă performanțe optice excelente și vedere periferică bună, datorită compensării aberațiilor oblice și astigmatice cu ajutorul a peste 12.000 de puncte de control pe suprafața lentilei utilizate de softul de calculație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X