Lentile progresive Essilor Varilux

Lentile progresive Essilor Varilux, primele din lume

Varilux® este o lentilă progresivă, care vă permite să vedeți natural prin cele trei zone, aproape, intermediar și la distanță. Lentilele Varilux®, primele lentile progresive din lume, au fost inventate în 1959.

Lentilele progresive Essilor Varilux sunt o gamă de lentile oftalmice avansate, special concepute pentru a corecta multiplele probleme de vedere asociate cu presbiopia sau nevoia de a vedea clar la diferite distanțe. Aceste lentile sunt produse de Essilor, unul dintre principalii producători de lentile oftalmice din lume.

Lentile progresive Essilor Varilux: caracteristici

Principala caracteristică a lentilelor progresive Essilor Varilux este faptul că oferă o tranziție lină și neintreruptă între diferitele zone de vedere (distanță, intermediar și aproape). Aceasta permite purtătorului să vadă clar în toate aceste zone fără a fi nevoie să schimbe ochelarii sau să își dea jos ochelarii pentru a trece de la o zonă la alta.

Lentilele progresive Essilor Varilux sunt personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. Astfel, ele pot fi adaptate pentru diferite dioptrii și pentru diferite cerințe de vizualizare. Aceasta înseamnă că lentilele pot fi personalizate pentru a asigura o vedere clară în funcție de distanța de lucru, de obiceiurile individuale și de alte preferințe ale purtătorului.

Este important să menționez că, înainte de a achiziționa lentile progresive Essilor Varilux, este necesar să consultați un specialist în vedere, deoarece aceste lentile trebuie adaptate în mod corespunzător pentru a se potrivi cu nevoile dvs. individuale.

În concluzie, lentilele progresive Essilor Varilux sunt o opțiune populară și avansată pentru corectarea presbiopiei și pentru a oferi o vedere clară la toate distanțele. Cu toate acestea, pentru a beneficia în mod optim de aceste lentile, este recomandat să consultați întotdeauna un specialist în vedere care vă poate ajuta să alegeți varianta potrivită pentru dvs.

  • Câmpuri de vedere largi. Te vei bucura de mediul tău
  • Stabilitatea vederii în mișcare pentru o adaptare mai rapidă cu mai puține distorsiuni
  • Vedere precisă la toate distanțele, pentru orice activitate
  • Tranziții fără întreruperi de la aproape la distanță și intermediar

Lentile progresive Essilor Varilux

Varilux® XR series™

O lentilă progresivă care știe cum se mișcă cu adevărat ochii tăi. Bazată pe inteligența artificială, lentila Varilux® XR series™ poate prezice modul în care privești lucrurile, astfel încât să experimentezi claritate instantanee în mișcare și tranziții line fără întreruperi de la aproape la distanță.

Pe măsură ce desfășurați mai multe sarcini pe parcursul zilei, veți experimenta o claritate instantanee chiar și în mișcare, cu o tranziție lină de la aproape la distanță 4. Asta înseamnă să vezi lucrurile în mod clar la orice distanță, să te simți reactiv și stabil și să te miști cu postura ta naturală.

Varilux Comfort Max

Sprijinite de tehnologia inovatoare Flex Optim, lentilele Varilux® Comfort Max sunt concepute pentru a maximiza gama de direcții și posturi ale privirii, asigurând în același timp confortul vizual pe tot parcursul zilei.

Varilux X Series

Spre deosebire de alte lentile progresive, Varilux® X series™ sunt concepute pentru a satisface cerințele actuale de vedere de aproape.

 Dispun de tehnologia Xtend™ pentru a vă oferi o vedere extinsă la o lungime de braț, astfel încât să nu mai fie nevoie să înclinați capul pentru a vă găsi focalizarea.

Varilux Physio 3.0

Toate lentilele progresive au imperfecțiuni minuscule cauzate de curbura suprafeței lentilelor, care pot distorsiona modul în care vedeți.

 Lentilele Varilux® Physio® 3.0 folosesc tehnologia WAVE 2.0 pentru a elimina acele distorsiuni și pentru a oferi o vedere clară chiar și în condiții de lumină scăzută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X